Snowbombing

Snowbombing, het jaarlijks terugkerend evenement in Mayrhofen.  Met korte mouwen van de piste af en tegen de middag een feestje bouwen bij een van de vele podia. Combineer je 2 grootste passies in Mayrhofen tijdens Snowbombing in Mayrhofen.


''Met korte mouwen van de piste af en tegen de middag een feestje bouwen bij een van de vele podia."

Duur hoeft het helemaal niet te zijn, want vanaf ongeveer 280 euro slaap je al 5 dagen in een karakteristiek Oostenrijks pension.

Ben je benieuwd naar de line-up? Zorg dan dat je deze pagina in de gaten houdt!

Snowbombing - Official Highlights Video

 

 

Official trailer | Dutchweek Festival

Dutchweek

Dit jaarlijkse evenement staat volledig in het teken van feesten in combinatie met skiën. Midden op de piste een drankje bij een van de populairste bars. En dan door naar het dal om daar de avond met eten en een drankje in te luiden.

''Dit jaarlijks evenement staat volledig in het teken van feesten in combinatie met skiën.''

Feestweek Gerlos

Ieder jaar in de laatste week van het skiseizoen verandert Gerlos in een feestdorp, waar de krijtwitte pistes veranderen in het patroon van een dolmatiër en waar de witte vlakken optimaal benut worden door wintersporters.

De data en line-up voor dit evenement zijn nog niet bekend, maar om je een idee te geven: Django Wagner, Stef Ekkel, Mooi Wark en Dean Saunders domineerden het afgelopen jaar de line-up. Dus ben je liever tussen de Nederlandstalige muziek, ga dan naar Gerlos in plaats van Mayrhofen - Snowbombing!

Feestweek Gerlos