Agenda voor seizoen 2017/2018

Check hier de komende evenementen

Snowbombing 2018

Snowbombing, het elkaar terugkerend evenement in Mayrhofen, heeft de data voor 2018 bekend gemaakt. In de week van 9 tot en met 14 april is het weer groot feest. Met korte mouwen van de piste af en tegen de middag een feestje bouwen bij een van de vele podia. Combineer je 2 grootste passies in Mayrhofen tijdens Snowbooming 2018.


''Met korte mouwen van de piste af en tegen de middag een feestje bouwen bij een van de vele podia".

Duur hoeft het helemaal niet te zijn want vanaf ongeveer 280euro slaap je al 5 dagen in een typisch Oostenrijks pension.

Ben je benieuwd naar de line-up zorg dan dat je deze pagina in de gaten houd

Snowbombing 2017 - Official Highlights Video

 

 

Official trailer | Dutchweek Festival 2017

Dutchweek 2018

28 april tot en met 5 mei maakt het Franse plaatsje Val Thorens plaats voor Dutchweek 2018. Dit jaarlijks evenement staat volledig in het teken van feesten in combinatie met skiën. Midden op de piste een drankje bij een van de populairste bars en dan door naar het dal. Om hier de avond met eten en een drankje in te luiden.

''Dit jaarlijks evenement staat volledig in het teken van feesten in combinatie met skiën''

 

Feestweek Gerlos

Ieder jaar in de laatste week van het skiseizoen veranderd Gerlos in een feestdorp. Waar de krijtwitte pistes veranderen in het patroon van een dolmatier. Worden de witte vlakken optimaal benut door wintersporters.

De data en lineup voor dit evenement zijn  nog niet bekend. maar om je een idee te geven; Django Wagner, Stef Ekkel, Mooi Wark, Dean Saunders domineerde het afgelopenjaar de lineup. Dus ben je liever tussen de nederlandstalige muziek ga dan naar gerlos in plaats van Mayrhofen - Snowboming

Feestweek Gerlos