Agenda voor seizoen 2017/2018

Check hier de komende evenementen.

Snowbombing 2018

Snowbombing, het jaarlijks terugkerend evenement in Mayrhofen, heeft de data voor 2018 bekend gemaakt. In de week van 9 tot en met 14 april is het weer groot feest. Met korte mouwen van de piste af en tegen de middag een feestje bouwen bij een van de vele podia. Combineer je 2 grootste passies in Mayrhofen tijdens Snowbombing 2018.


''Met korte mouwen van de piste af en tegen de middag een feestje bouwen bij een van de vele podia."

Duur hoeft het helemaal niet te zijn, want vanaf ongeveer 280 euro slaap je al 5 dagen in een karakteristiek Oostenrijks pension.

Ben je benieuwd naar de line-up? Zorg dan dat je deze pagina in de gaten houdt!

Snowbombing 2017 - Official Highlights Video

 

 

Official trailer | Dutchweek Festival 2017

Dutchweek 2018

28 april tot en met 5 mei maakt het Franse plaatsje Val Thorens plaats voor Dutchweek 2018. Dit jaarlijkse evenement staat volledig in het teken van feesten in combinatie met skiën. Midden op de piste een drankje bij een van de populairste bars. En dan door naar het dal om daar de avond met eten en een drankje in te luiden.

''Dit jaarlijks evenement staat volledig in het teken van feesten in combinatie met skiën.''

 

Feestweek Gerlos

Ieder jaar in de laatste week van het skiseizoen verandert Gerlos in een feestdorp, waar de krijtwitte pistes veranderen in het patroon van een dolmatiër en waar de witte vlakken optimaal benut worden door wintersporters.

De data en line-up voor dit evenement zijn nog niet bekend, maar om je een idee te geven: Django Wagner, Stef Ekkel, Mooi Wark en Dean Saunders domineerden het afgelopen jaar de line-up. Dus ben je liever tussen de Nederlandstalige muziek, ga dan naar Gerlos in plaats van Mayrhofen - Snowbombing!

Feestweek Gerlos