Zwarte Lume Cube Honeycomb Pack 2 Honingraat Diffusers

19,95
4 Prijzen, De beste prijs bij Media Markt


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Lume Cube Honeycomb Pack 2 Honingraat Diffusers

Lume Cube Honey Comb Pack Diffusors
De magnetische Lume Cube Honey Comb grids voor de Lume Cube Light House zet je in als je heel gericht licht wilt. Op die manier kun je heel eenvoudig een zeer uitgebalanceerde belichting verkrijgen. Dankzij de twee verschillende grids is het mogelijk om je Lume Cube verlichting zeer precies te richten op je onderwerp om bijvoorbeeld iemand uit te lichten tegen een achtergrond. Ideaal voor portretwerk en voor productshots.

Creatieve studioverlichting
Een Lume Cube op vol vermogen levert maar liefst 1500 Lumen aan verlichting. Dat kun je dimmen van 1500 naar 0 Lumen, maar soms wil je niet minder licht, maar meer gericht licht op je onderwerp. In een fotostudio gebruik je dan een honingraat grid oftewel een Honey Comb. Het Honey Comb Pack voor de Lume Cube biedt twee van deze grids met een verschillende fijnheid om zeer precies je verlichting op je onderwerp te kunnen richten. Je klikt ze dankzij hun magnetische bevestiging gemakkelijk op de Light House behuizing en je kunt ze uiteraard combineren met de RGBY filters en met de filters uit het CTO 4-pack.

Licht voor je smartphone, GoPro én dslr
Een Lume Cube is een met siliconen bekleed vierkant blokje van 3,8cm x 3,8cm dat je kunt gebruiken als externe lichtbron voor je smartphone, je digitale (slr-)camera, je GoPro of willekeurig welke andere action cam. De Lume Cube levert bij vol vermogen ongeveer 20 minuten licht en je kunt hem gebruiken als videolamp of als flitser. Met zijn ingebouwde optische sensor kun je de Lume Cube bovendien gebruiken als slave flitser in combinatie met een losse systeemflitser. Je bedient de functies van de Lume Cube met een iPhone of Android smartphone via de speciale app.

Waarom Lume Cube?
Het idee achter Lume Cube is dat alle goede fotografie één ding gemeen heeft: een buitengewone belichting. Dankzij de iPhone, Android smartphones en GoPro is fotograferen en filmen voor meer mensen bereikbaar dan ooit, maar je bent wel gebonden aan daglicht omdat die apparaten minder presteren bij schemer en in het donker. Lume Cube is van mening dat je ook met deze apparatuur moet kunnen werken zoals met professional spullen. Daarom werd een supercompacte maar wel zeer krachtige flitser en videolamp ontwikkeld die overal en altijd gebruikt kan worden om je onderwerp perfect te belichten.

Vestigings adres: Wilhelminakade 161
Telefoonnummer: 0800-0366
KVK nummer: 24471203